1 / 1

GOFRY Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z KREMOWYM SERKIEM I SZPINAKIEM

Składniki

GŁÓWNE
  1. 1 PŁAT CIASTA FRANCUSKIEGO
  2. KREMOWY SEREK TWAROGOWY HOCHLAND
    KANAPKOWY ŚMIETANKOWY @HOCHLAND_PL
  3. 50 G SZPINAKU BABY
  4. 3 ZĄBKI CZOSNKU

 

Przygotowanie

Z ciasta francuskiego wyciąć kółka za pomocą szklanki. Szpinak umyć i drobno posiekać i zmieszać z czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Całość krótki podsmażyć na patelni na oleju. Wcześniej wycięte koła ciasta francuskiego posmarować kremowym serkiem twarogowym Hochland Kanapkowy śmietankowy, nałożyć łyżeczkę szpinakowego farszu i przykryć drugim kołem ciasta. Włożyć d nagrzanej gofrownicy i piec do chrupkości.

 

Bądź z nami blisko, tam gdzie tego chcesz