1 / 1

TAPASY — KANAPECZKI PINTXOS Z SEREM, ŁOSOSIEM, OLIWKAMI, POMIDORAMI, CHORIZO

Składniki

GŁÓWNE
  1. 2 bagietki  
  2. OPAKOWANIE SERA ŻÓŁTEGO EDAMSKIEGO HOCHLAND
  3. 60 g zielonych oliwek
  4. 60 g czarnych oliwek 
  5. 100 g chorizo
  6. 100 g pomidorków koktajlowych
  7. 100 g łososia wędzonego
  8. 100 g mini ogóreczków konserwowych
  9. Garść rukoli 

Przygotowanie

Bagietkę kroimy w 1 cm kromeczki, układamy na niej plasterki sera edamskiego, łososia, przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, rukolę i pokrojone w plasterki oliwki. Na drugiej  pokrojonej  bagietce układamy ser, chorizo, przekrojone na pół. Pomidorki, rukolę i plasterki oliwek. Podajemy jako przekąskę imprezową razem mini ogóreczkami.

Bądź z nami blisko, tam gdzie tego chcesz